Decoraţiuni interioare import Italia

Decoraţiunile interioare sunt o combinaţie plăcută de culori şi modele, cu variante nenumărate pentru a schimba imaginea casei din una clasică în una cu influenţe orientale. Designul în stil modern-casual al unei locuinţe va deveni, de asemenea, de nerecunoscut după aplicarea unor finisaje italiene şi se va transforma într-o casă cu stil nobil-elegant, care aminteşte de vechile şi cochetele locuinţe venetiene.

Prin folosirea diverselor decoraţiuni interioare, importate din Italia, pe care ASMANT CONSTRCUT le are la dispoziţie, se pot reuni mai multe stiluri, cu finisaje în diverse culori şi modele.

Designul interior dobândeşte un aspect mai mult decât preţios datorită unor modele ca:

Stucco veneziano

Cadoro

Marmorino

Marcopolo

Marcopolo luxury

Cu accente diferite, în funcţie de dorinţele clientului. Multitudinea de decoraţiuni oferă opţiunea transformării şi modelării interioarelor, amplifică senzaţia de lumină, deschidere, cu accente metalizate sau rafinate.

Şi personalizarea devine astfel cel mai important lucru, iar modelul şi culoarea trebuie să coexiste într-o armonie perfectă. Aici experienţa producătorilor italieni în tot ce înseamnă decoraţiuni îşi spune cuvântul, pe lângă calitate.

Dacă eşti interesat de serviciile noastre, trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos.