Construcţii Civile

A circula în siguranţă înseamnă să beneficiezi de o infrastructură rutieră bine pusă la punct.

O infrastructură de transport eficientă contribuie la creşterea competitivităţii economice, facilitează integrarea în economia europeană şi permite dezvoltarea de noi activităţi pe piaţa internă.

În aceste condiţii, modernizarea şi dezvoltarea reţelei de infrastructură rutieră este mai mult decât necesară, iar ASMANT CONSTRUCT are la dispoziţie echipe profesioniste şi echipamente profesionale pentru a oferi servicii de calitate, ca:

Pavarea cu piatră cubică şi bordură

Turnarea de rigolă

Covoare asfaltice şi de beton

Pavarea cu piatră cubică şi bordură

Montarea pietrei cubice se poate face pe pat de nisip, pe şapă semi-umedă şi pe pat de beton.
Montarea pe şapă semi-umedă înseamnă înlocuirea substratului de nisip şi pietriş cu unul din ciment. Patul de nisip se foloseşte în special în montajul pietrei cubice pentru trafic intens (inclusiv auto), pentru pavările de trafic redus sau mediu se utilizează şi suportul de şapă din ciment.

Turnarea de rigolă

Rigolele sunt elemente foarte importante în amenajarea exterioară a casei, având sarcina de preluare a apei în exces de pe suprafețele pavate, dirijând-o spre locul de evacuare. 

Ele pot avea forme și dimensiuni variate, fiind concepute să se potrivească specificului terenului și să preia în mod eficient apa pluvială.

Covoare asfaltice şi de beton

Turnarea asfaltului necesită o logistică deosebită. Întotdeauna trebuie acordată atenție pentru a se asigura o cantitate suficientă de mixtură și că materialul nu se răcește. Finisorul și cilindrul compactor formează aici echipă de neînlocuit.